We ♥ staan!

Wij vinden dat iedereen meer zou moeten staan, want vandaag de dag zitten we met z'n allen veel te veel! Daarom zijn wij Upstaa begonnen. Wist je dat werkend Nederland gemiddeld 8,9 uur per dag zit? Dat is heel erg veel, en behoooorlijk ongezond. Veel staan en afwisselen is volgens ons dé manier om je zelf gezond te houden tijdens je werk. En niet alleen volgens ons. Er wordt veel onderzoek gedaan waar uit blijkt dat te lang zitten schadelijk voor je is.

Wij zijn Upstaa.com

Een web shop met een eigen werkplaats in een klein plaatsje nét boven Amsterdam. Starnmeer om precies te zijn Hier wordt Upstaa met zorg geproduceerd, verpakt en verstuurd. Langskomen mag natuurlijk, wel graag eerst even afspreken s.v.p.
Bij het produceren van Upstaa houden we zo veel mogelijk rekening met mens en natuur. Zo gebruiken we uitsluitend gekeurd hout uit gecontroleerde bosbouw. En gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal waar gegarandeerd 0% plastic of pvc in zit.

Samenwerken, vragen of opmerkingen

We houden niet alleen van staan, we houden ook van samenwerken. Als je ook met ons zou willen samenwerken dan horen we dat natuurlijk graag. Wij doen er álles aan om Upstaa zich thuis te laten voelen op je bureau. Dus als je vragen of opmerkingen hebt, stuur ons een mail. We nemen direct contact met je op.

Upstaa

We zijn ingeschreven bij de KvK (68328672) hebben een BTW nummer (nl857395105b01)
en doen onze bankzaken bij de Rabobank Zaanstreek (NL20 RABO 0317 4677 94).
PostNL is onze vaste pakket dienst.

Middelweg 1A
1488 AK Starnmeer
Tel.: +31 75 6216170

De Upstaa is beschermd en geregistreerd bij het EUIOP (European Union Intellectual Property Office / Office de l’Union Européenne pour la Propriété Intellectuelle) dat is gevestigd in Alicante (Spanje), onder registratienummer EUIPO 003931716-0001. De registratie behelst het exclusieve modelrecht. Upstaa en Hoogwerker zijn de geregistreerde handelsnamen van V.O.F. de Hoogwerker.com.